Европейската народна партия има нулева толерантност към всички форми на

...
</TD
>Европейската народна партия има нулева толерантност към всички форми на
Коментари Харесай

Евродепутати от ЕНП/ГЕРБ в Пловдив: Всяка жена трябва да бъде защитена от насилие

Европейската национална партия има нулева приемливост към всички форми на принуждение и цялостна увереност да се бори с тях. Това обявиха на среща в Пловдив евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ доктор Андрей Ковачев и Асим Адемов. Тази вечер те се срещнаха с представители на Жени ГЕРБ от Пловдив-град и региона, в която присъединяване взеха ръководителят на националната конструкция Екатерина Йорданова и кметът на Пловдив и регионален координатор на ГЕРБ.

Жените са движеща мощ във всички сфери на живота. Всяка жена би трябвало да бъде предпазена от принуждение и това е тематика, която е във фокуса на Европейския парламент.  Чрез ЕНП в Европа се чува гласът на България, заявиха представителите на ГЕРБ в Европарламента.

" Имаме кмет, който се употребява с огромно доверие и имам вяра че Пловдив и региона ще бъдат главните мотори при реализирането на нашите акции и политики ", съобщи ръководителят на ЖГЕРБ Екатерина Йорданова.

В подтекста на извършената през днешния ден в Пловдив интернационална конференция на тематика " Европейската договорка за фермерите – Визията на ЕНП за земеделието в Европа " бе обърнато особено внимание на идеята на ЖГЕРБ " Медът е здраве и живот “ в поддръжка на пчеларите, пчелата, меда и пчелните артикули.  Стана ясно, че по време на форума е контрактувано съдействие с Асоциацията на пчеларите от Полша и женски организации, които се занимават със земеделие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР