Ежедневно в редакцията на Plovdiv24.bg получаваме сигнали, касаещи масовия градски

...
</TD
>Ежедневно в редакцията на Plovdiv24.bg получаваме сигнали, касаещи масовия градски
Коментари Харесай

Сигнал: Шофьорът каза, че по наредба сме длъжни да се качваме с точни пари

Ежедневно в редакцията на Plovdiv24.bg получаваме сигнали, касаещи всеобщия градски превоз в Пловдив. Сега даваме думата на трима разнообразни наши читатели, всеки от които е имал неприятно преживяване в тази сфера:

Сигнал номер едно - неточен водач:

" Здравейте. Преди време пътувах с рейс по линия 36 в посока " Камела " и водачът сподели, че сме длъжни да се качваме с тъкмо приготвени пари по разпоредба, а съгласно наредбата няма такова нещо. Чрез този сигнал бих желал да обясня на водача, че не е прав и е задължен да има дребни пари за ресто, както в магазините имат 100 лв. в касата ".

Сигнал номер две:

" Здравейте, споделям се Наталия Гемеджийска. Пиша ви по отношение на градския превоз в град Пловдив и най-много за линия 99. Автобусите са извънредно нередовни. От 14:40 до 16:30 нито един път не мина рейс преди дни. За мръсотията и това, че множеството рейсове са без климатик, няма приказвам. Събират се много хора, които чакат единствено тази линия. Изпращах много имейли по този въпрос, само че отговор по този начин и не получих! Питахме за спомагателна линия, която да транспортира пасажерите от някогашния ресторант " Стадиона " до гара Филипово, само че също нямах отговор. Не е обикновено да се чака толкоз време. Не може в 21 век да има единствено три рейса по тази линия, не ми се коства действително просто! Моля, тази молба да бъде обширно прегледана! "

Сигнал номер три - парадокс по линия 24:

" Здравейте. Какъв е този парадокс с автобус  по линия 24, който прескача спирки в индустриалната зона на Тракия! Преди време стоях близо час да го очаквам, бързайки за незабавен ангажимент.

Пропуснах уговорката, тъй като не отидох в точния момент. Кой си разрешава да се гаври с пасажерите, които си заплащат, с цел да бъдат обслужвани качествено?

Три линии на  44 минаха, три линии на 18 също, а линия 24 никаква я няма! Няма кой да прибере служащите... Срамота! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР