Едуард Гочев, който е само на 20-години, влиза зад решетките

...
</TD
>Едуард Гочев, който е само на 20-години, влиза зад решетките
Коментари Харесай

Младежът, сътворил гонка по АМ Тракия, влиза зад решетките за 4 г.

Едуард Гочев, който е единствено на 20-години, влиза зад решетките за 4 години, откакто се изправи пред пловдивския Окръжен съд, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

20-годишният Гочев призна виновността си и изиска по-лека присъда, само че Съдията го осъди на 4 години отнемане от независимост и 5 години отнемане от правото да управлява автомобил.

Младежът от Харманли е откакто е карал с превишена скорост и умишлено е предизвикал три междинни телесни повреди на Иванка Димитрова, пътничка в различен автомобил със семейството си. По нехайство се е блъснал в два автомобила, като в единия е била потърпевшата Иванка, която е получила контузия на мозъка, травма на белия дроб и счупена ключица. 

Това не е първият път, в който младият нарушител е е имал алъш-вериш с полицията. Преди този случай Гочев се е занимавал с незаконно транспортиране на мигранти. В региона Ихтиман, дежурен екип се е опитал да го спре се инспекция откакто е карал бус, само че Гочев се отклонил от автомагистралата. Разтоварил е огромна част от мигрантите, а по късно останалата част край Пазарджик, след което се е опитал да избяга от различен дежурен екип, само че в бързината си се блъска в двете коли и е хванат. 

Магистрите му редуцираха присъдата с 1/3 откакто призна виновност, а той сподели че съжалява доста за случилото се. Пострадалата Иванка също участва на делото и показа " Аз също имам деца и не съм злобна, момчето си призна. Нека има заслужено наказване, само че аз ще нося медицинските последици до края на живота си. "

" Законът планува от 3 до 12 години отнемане от независимост, а вие получавате 6. 4 години, откакто признахте виновността си. Това е под междинното и обикновено равнище за такива обвинявания. ", добави арбитър Минчев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР