Едно значимо за ИТ сектора технологично събитие ще се проведе

...
</TD
>Едно значимо за ИТ сектора технологично събитие ще се проведе
Коментари Харесай

Конференция събира в Бургас лидерите от технологичния сектор

Едно значимо за ИТ бранша софтуерно събитие ще се организира за следващ път в Бургас. Конференцията, създаваща благоприятни условия за бизнеса, наречена Digital4Burgas, ще има свое четвърто издание в морския град, оповестиха от Общината. На 27 и 28 април в Конгресния център ще се съберат водещи специалисти с дълготраен и потвърден опит в сектора, като A Data Pro, Releva.io, NEXT BASKET, Orbis Digital Services, Design Expert, SuperHosting и други.

Мисията на Digital4Burgas е да сътвори условия за шерване на експертни познания, да усъвършенства изискванията за правене на бизнес и да донесе стойност за стопанската система. Както и да сплоти IT бизнеса в двудневна стратегия под общата визия за цифрова общественост в Бургас и района.

Четвъртото издание на конференцията ще показа нови лектори, ще прегледа основни тематики за бизнеса и ще обърне внимание на тематики, свързани с нови технологии, нововъведения и онлайн търговия.

Програмата на конференцията е разпределена в два дни, като първият ще прегледа основните тематики за електронната търговия, a вторият ще акцентира на технологиите и нововъведенията в сектора.

Сред сътрудниците на събитието са Община Бургас, DigiHub, Индустриален и логистичен парк - Бургас.  Откриването на конференцията ще бъде в 12.45 часа през днешния ден.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР