Едно издание не може да побере всички почитатели на коледните

...
</TD
>Едно издание не може да побере всички почитатели на коледните
Коментари Харесай

Коледа идва в Бургас с двоен концерт на маестро Диомов

Едно издание не може да побере всички фенове на коледните концерти, проведени от Стефан Диомов. Затова маестрото вярно е решил тазгодишното събитие да бъде показано два пъти подред на една дата. Тя е 10 декември. Концертът се назовава " Коледа е…! “. Можете да му се насладите от 17 и от 20 часа в залата на Бургаската опера. Билети се продават на касата на театъра (център) – 056 84 60 40.

Маестро Диомов авансово приканва публиката да си носи камбанки и звънчета.

" Тази година коледният ми концерт ще се организира само в Бургас и за първи път участниците в него са единствено бургазлии! “, съобщи композиторът.

Сред имената в афиша за 10 декември личат имената на Тони Димитрова, група " Петте сезона ", дует " Бургас ", Боян Михайлов, хор " Родна ария ", Мария Мутафчиева, Георги Милтиядов, Милица Божинова, Ева, Хари и Яким от " Тоника “, Дани Огнянов, вокална група " Изгревчета ". Съпроводът ще е на оркестър с диригент Левон Манукян. Сценографията е на " Кригея “.

В афиша са включени също по този начин Ванеса и Божидар. Това са две деца на към 10-годишна възраст. Божидар е внук на Стефан Димов, а Ванеса е внучка на починалата Ваня Костова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР