Една от водещите компании за производство на спа хидромасажни вани

...
</TD
>Една от водещите компании за производство на спа хидромасажни вани
Коментари Харесай

Огромен бизнес гигант стъпва на българския пазар

Една от водещите компании за произвеждане на спа хидромасажни вани и дребни плувни басейни в Европа и първият чешки производител на сходни уреди стъпва в България. Плановете на фамилната компания USSPA към момента са в начална фаза на осъществяване. Това обявиха от компанията, представени от Money.bg.

Партньорът от българска страна е Spa Consult, която е измежду водещите компании, профилирани в цялостното осъществяване на първокласни спа и уелнес центрове и басейни в България и Европа.

До реализацията на проектите обаче може да минат месеци.  " Създаването на спа център е много трудоемко. Това е характерен артикул - нещо като да извършите кола.

Трябва да се обучат хора и това лишава месеци. Но би трябвало да сме налични в България напълно скоро. В момента работим с компания и в Румъния ". Това показа притежателят и основен изпълнителен шеф на компанията Катерина Кадлечова.

По отношение на това какви артикули от портфолиото си ще оферират у нас, тя споделя, че евентуално ще " донесат " цялата си продуктова гама, само че ще зависи от " целевия пазар, с който компанията е обвързвана сега ". " Концентрираме сепо-скоро високото качество, дизайна и нововъведенията ", разяснява тя.

От 1995 година USSPA е измежду най-разпознаваемите производители на спа уреди в Европа. Продуктите се изнасят за над 20 страни по целия свят. Компанията работи на пазари като Испания, Швейцария, Германия, Словакия, Швеция, Австрия и други. Приходите им за 2022 година възлизат на 14 милиона евро.

Катерина прави забавно изложение на продуктите, които компанията й предлага:  " Ние не предлагаме артикули от невисок клас, това не е на ниска цена артикул, само че в случай че би трябвало да го сравня с колите, сме по-скоро като Mercedes, не като Ferrari.

Не желаеме да сме като тази първокласна марка, само че желаеме да бъдем в действителност положителни. Искаме да предлагаме чудесно качество и това не се случва евтино, тъй като тогава ще би трябвало да вършим взаимни отстъпки с материалите, които използваме ", разяснява тя.

Според управлението на компанията едвам 10% от продажбите им са ориентирани към хотели, по-голяма част от продуктите са предопределени за частни клиенти.

Според Катерина бизнесът й е претърпял същински взрив по време на пандемията и по-специално предишното лято.  " В момента сме изправени пред закъснение и обмисляме да влагаме още в продуктите си, разширяваме и нашия експортен отдел.

Конкуренцията е голяма, само че мисля, че постоянно е здравословна. По отношение на европейския пазар - да, известни сме, само че нашият дял е дребен. Така че има голям капацитет за напредък ".

В момента компанията се е съсредоточила върху разпространение на марката в Европа и в други страни.  " Търсим нови дестинации и всичко зависи от тях. Ние обаче сме с огромни упования ", споделя Катерина.

По отношение на устойчивостта на бизнесите, за която се приказва от ден на ден Катерина споделя, че има друго от нормалното отношение по въпроса. " Ние сме устойчива компания, само че просто не го назоваваме по този начин. Смятам, че от време на време много се злоупотребява с това придвижване ", споделя Катерина.

" Ще дам един образец - преди две години сменяхме осветлението във фабрика, тъй като беше остаряло и незадоволително надеждно. Имаше и някои условия, които се трансформираха.

Трябваше да разтеглим и офисите си. Поставихме LED светлини, само че не тъй като икономисват сила и ни икономисва пари, а тъй като чиновниците ни ще работят по-добре на тази светлина. Това е методът, по който подхождаме ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР