Един от най-успешните съвременни български сериали - Под прикритие ще

...
</TD
>Един от най-успешните съвременни български сериали - Под прикритие ще
Коментари Харесай

Пловдивчанинът, който създаде Под прикритие: Мутренските години се завърнаха, време е и сериалът да го направи

Един от най-успешните модерни български сериали - " Под прикритие " ще се завърне шести сезон. Снимките стартират през това лято и се чака Българска национална телевизия да излъчи новите епизоди при започване на 2025 година

" Особено благополучен, че имаме опция от Българска национална телевизия да продължим този сериал. Това е може най-любимият български сериал. Излъчен е в 180 територии по свето, което е доказателство за качество. Радвам се, че по-голямата от създателите, които започнахме сериал, в този момент се събрахме още веднъж. След няколкото показни убийства в България, политически водачи споделиха, че са се завърнали мутренските години. А аз допълням, че щом те са се завърнали, то е време и " Под прикритие да се завърне ", съобщи на пресконференция създателят на серила Димитър Митовски, който е роден в Пловдив.

С новия сезон феновете ще се срещнат още веднъж с някои от паметните персонажи като Джаро (Михаил Билалов) и Росен Гацов - Куката (Мариян Вълев). Феновете ги чакат и срещи с нови герои и сюжетни линии. В един от новите облици ще се превъплъти артистът Юлиан Вергов. Режисьор на епизодите ще бъде Виктор Божинов. Сценаристи ще се Борислав Захариев и Ваня Николова. Консултант на продукцията отново ще е Слави Ангелов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР