е роден на 10 юни 1984 година в Пловдив.

...
</TD
> е роден на 10 юни 1984 година в Пловдив.
Коментари Харесай

Ангел Славов: Трябва да развиваме най-зеления район в Пловдив

е роден на 10 юни 1984 година в Пловдив. Семеен, с едно дете. Завършил е ПГ по механотехника " Проф. Цветан Лазаров ". Бакалавър по национална сигурност от Шуменския университет " Епископ Константин Преславски ", има магистърска степен по стопанско ръководство от Технически университет - Габрово. 

- Г-н Славов, с какви претекстове се кандидатирате за кмет на регион " Западен "?

- Основният ми претекст е, че желая да оставя диря в региона, в който съм израснал. Искам след години, моето дете, което е на 6 години, като порасне, да каже: " Ето това е останало от тати ". Искам хората, с които съм живял през тези години, другари, близки и семейство да се радват на регион " Западен ", да се усещат добре и да живеят добре. 

- Представете се накратко на нашите фенове.

- Аз бях заместник-кмет в първия мандат на господин Колев (б.а., кмет на регион " Западен " ). След това бях поканен за заема поста шеф на Пловдивския общински инспекторат от господин в неговия мандат. В този мандат, който изтича, бях общински консултант от ГЕРБ.

- С две фрази - вие сте човек, на който административната работа не му е непозната, също така имате непосреден взор и върху региона, и върху целия град.  

- Точно по този начин. С господин Колев поддържахме добра връзка през годините и съм наясно с нещата, които са се движили от администрацията. 

- Ще има ли последователност при ръководството на " Западен ", в случай че бъдете определен за кмет на региона?

- Със сигурност ще има последователност в работата. 

- Кои съгласно Вас са най-големите проблеми в региона?

- От това, което досега виждам и слушам от хората, с които се срещам всеки ден, най-наболял проблем все още е чистотата. Има проблеми в тази област, които би трябвало да ги разгадаем по допустимо най-бързия метод. Не се подвигат в точния момент контейнерите, не се мете, не се чисти, хората се оплакват, че са мръсни улиците и междублоковите пространства. 

В региона има доста закъснение при кастренето на дърветата и окосяването на междублоковите пространства. Има издадена заповед на администрацията, само че не е изпълнена. 

- Това ли ще бъдат Вашите дейности като областен кмет - да засилите работата в тази посока?

- Да, това ще е едно от първите неща, които ще създадем, с цел да може жителите да се почувстват удобно още в самото начало на мандата.

След като се срещна с процесите в администрацията от първия ден ще работим по готовите планове, свързани с регион " Западен ". Един от тях е новата детска градина зад мол " Пловдив ". Това е доста значим план за региона и хората споделиха, че поради голямото строителство се чака да има повече хора и повече деца. Тя ще бъде доста хубава - за 7 групи, с плувен басейн, доста съвременна. 

- Кои ще са целите Ви в инфраструктурните планове?

- Детската градина е единият главен приоритет. Друг, който можем да стартираме незабавно, е улица " Генерал Колев ". За нея има издадено позволение за градеж за цялостна реорганизация. Ще се махнат паветата, нови паркоместа, тротоари, подземната връзка, осветяване. Тя е една от най-старите улици в региона и ще стане доста хубава. 

Другото, което ми се желае да се стартира по-скоро, е свързването на булевардите " Свобода " и " Шести септември ", с цел да можем да отпушим малко трафика по Пещерско шосе, тъй като там е много натоварено. Ако успеем, със съдействието на огромна община това да стане по-бързо, хората ще усетят незабавно. 

Надявам се господин да задейства процедурата за разширението на самото " Пещерско шосе ". 

- Район " Западен " е със славата на най-зеления в Пловдив. Как ще се грижите и развивате зелената система на региона?

- Г-н Колев направи доста в тази посока за регион " Западен ". Изгради няколко нови и съвременни паркове, които аз считам да надграждам, а там, където има опция, да създадем нови. Заедно с това ще построяваме нови поливни системи, видеонаблюдение. Това е зеленият регион, ние би трябвало да го поддържаме и да го развиваме. 

- В отиващия си мандат имаше сериозен проблем с частен терен на територията на парк " Отдих и просвета ". Каква е позицията Ви за тази част от парцела, която се предлага да бъде изплатена, добита от общината?

- Решението мина, по този начин или другояче би трябвало да се търсят средства да бъде добита. Аз персонално съм склонен, тъй като ще остане за хората и можем да го развиваме. Може да стане ужасно място за пловдивчани там. 

- Ще продължите ли политиката на отворени порти на районното кметство?

- Ще продължа с най-голямо наслаждение. Аз обичам да съм измежду хората. Няма да имам единствено отворени порти, а и ще бъда измежду тях. Ще се срещаме постоянно на улицата. 

- Какво ви споделят хората, когато ви видят?

- Хората правят оценка това, което е направено и му се радват.

Цялото изявление гледайте в прикаченото видео!

е претендент за кмет на регион " Западен " от Политическа партия ГЕРБ. Можете да гласувате за него с номер 7 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР