Двама украинци на възраст 37 и 45 години са задържани

...
</TD
>Двама украинци на възраст 37 и 45 години са задържани
Коментари Харесай

Заловиха крадливи украинци, вършали в Бургас

Двама украинци на възраст 37 и 45 години са арестувани за кражба в Бургас. Тя е на стойност към 100  хил.лв. - валута и парични украшения. Това разкриха административният началник на Районна прокуратура Бургас  прокурор Мария Маркова и  директорът на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас старши комисар Калоян Калоянов, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Има подозрение, че двамата са съпричастни и за други обири. Конкретният грабеж, за който са арестувани, е осъществен през светлата част деня от апартамент, чиито притежатели са отсъствали. При претърсвания е открит богат боеприпас инструментариум  за разтрошаване на порти и каси. Част от сумите и предметите, отнети от жилищата – златни украшения и произведения от благородни метали, са се съхранявали  с изключение на в двете квартири,  които двамата обитавали,но и в жилището на украинска гражданка. Сумите са били харчени бързо - по този начин да вземем за пример двамата са си взели телефони за общо за 5 хиляди лева  

Единият от причинителите е със статут на непрекъснато пребиващ в страната с филантропичен режим и населява апартамент на свободен наем в Бургас. Другият не е от непрекъснато пребиваващите. Последно е  влязъл в България през ноември и живее в Несебър. Двамата са с престъпно минало на и са осъждани.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР