днес ще посети Пловдив. Лидерът на ГЕРБ ще инспектира

...
</TD
> днес ще посети Пловдив. Лидерът на ГЕРБ ще инспектира
Коментари Харесай

Борисов идва в Пловдив, ще провери работата по стадиона на Ботев

през днешния ден ще посети Пловдив. Лидерът на ГЕРБ ще инспектира работата пт стадион " Христо Ботев ". Също по този начин ще проведе среща с управлението и членове на партията в града под тепетата.

Ето какво съобщи преди дни за Plovdiv24.bg, cобственикът на компанията, която строи стадион " Христо Ботев ", за това по какъв начин върви градежът:

В момента вършим " леглата “ на едни линейни отводнители, които са по 1,2 метра, с цел да могат да бъдат положени. Полагаме всички канални мрежи, с цел да може да преминем към насипването от горната страна и асфалтирането на площадките.

Все още от общината не са ми дали готовия план, с цел да мога да разясня какъв брой ще коства цялостното създаване на козирката. Трябва първо да прегледам този план, да забележим какви са новите неща и надлежно да създадем количествено стойностна сметка за новите неща. Преди малко разговарях със заместник-кмета и се надявам на следващия ден на оперативката да ги получа.

Дали тези 12 милиона, които общината към този момент гласоподава, ще стигнат – може би няма да се получи. За нещата, което аз имам информация от архитекта - напълно ново е видео наблюдението, защото от полицията имат високи условия за лицево различаване и така нататък Само това видео наблюдаване отиде от 50 000 лв. на 700 000 лв.. Озвучаването е напълно друго, осветлението също е напълно друго... Но до момента в който не получа плановете, надлежно да взема офертите и да ги дам – не мога да кажа сигурно.

До момента сме актували 18,5 милиона лв. от отпуснатите от страната 25 милиона.

От 15 ноември би трябвало да стартираме с металната козирка – анкерните групи за бранш А и бранш В (Трибуна изток). Разговаряли сме и ще работим с двама реализатори, с цел да стане работата по-бързо. Уговорката ни е до края на декември металната структура да бъде поставена. На бранш А ще има покритие за към 3000 места - това е първият стадий.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР