Днес под влияние на средиземноморски циклон ще бъде облачно. На

...
</TD
>Днес под влияние на средиземноморски циклон ще бъде облачно. На
Коментари Харесай

Дъжд и по-ниски температури днес за Благоевград

Днес под въздействие на средиземноморски циклон ще бъде облачно. На доста места, основно в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд, в планините над 1200 m - от сняг. В обособени региони се чакат обилни количества, а в крайните югозападни и ще прегърми. По-късно денем едва ще превали и на обособени места в Източна България. Вятърът ще е слаб, в източните региони - до сдържан от източната четвърт. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София - към 8°, м Благоевград до 9 градуса, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е облачно с превалявания от сняг, под 1200 m - от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 4°, на 2000 m - към минус 2°.

Над Черноморието последователно ще се заоблачи и в следобедните часове на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 8°-10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР