Днес от 9,00 часа кметът присъства на откриването на учебната

...
</TD
>Днес от 9,00 часа кметът присъства на откриването на учебната
Коментари Харесай

Кметът откри учебната година в пловдивско училище

Днес от 9,00 часа кметът участва на откриването на образователната година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това стана в двора на ОУ " Душо Хаджидеков " в постройка 2 на ул. " Антон Папазов " 18, кв. " Съдийски ". Предвидено е откриването и на нова спортна площадка в двора на учебното заведение.

Преди това градоначалникът насочи специфичен привет за всички възпитаници, учители и родители по случай първия образователен ден:

Скъпи възпитаници, учители и родители,

На 15 септември стартира новата образователна година за всички Вас. Денят е церемониален и дава обещание доста триумфи!

Сигурен съм, че най-трепетно е възприятието за първокласниците. Те ще помнят този ден по този начин, както се помни всичко първо в живота. На тях поисквам любознанието в никакъв случай да не ги напуща. Да знаят, че триумфите са скрити в уроците на предишното, че единствено когато сме дружно можем да покоряваме върхове.

За Вас учители и родители остават най-трудните задания – да сте иноватори, да съхранявате традициите, да пазите децата.  Пожелавам Ви самообладание и непримиримост в тази задача за цялостен живот. Знам, че учителите и родителите са двете страни на една и съща монета, по тази причина ние като общество постоянно ще Ви изискуем уважението си!

Нека новата учебна 2023/2024 година донесе на всички ангажирани в просветителния развой ентусиазъм и нови сили!

На добър час! Бъдете здрави!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР