Днес облачността ще остане разкъсана, на много места до слънчево

...
</TD
>Днес облачността ще остане разкъсана, на много места до слънчево
Коментари Харесай

Истинска пролет ще е днес в Благоевград

Днес облачността ще остане раздрана, на доста места до слънчево време. Повече облачност ще има над крайните южни региони, само че единствено на обособени места там след обяд ще превали дъжд. Ще духа слаб, в източната половина на страната и северно от планините сдържан вятър от юг-югозапад. Температурите ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 15° и 20°, в София и Благоевград- към 16°.

Над планините облачността ще бъде раздрана, над южните региони - най-вече забележителна и след обяд на изолирани места там ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 8°, на 2000 m - към 1°.

Над Черноморието облачността ще бъде раздрана, до най-вече слънчево. Повече облачност ще има над крайните южни региони и там ще превали дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 11° и 16°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 13 мин. и залязва в 18 ч. и 8 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 55 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 4 мин. и изгрява в 17 ч. и 3 мин. Фаза на луната: един ден преди пълнолуние.

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР