Днес на 11 май 2023г. станах свидетел на БВ 2610

...
</TD
>Днес на 11 май 2023г. станах свидетел на БВ 2610
Коментари Харесай

Железничари от Русе трогнаха пътници

Днес на 11 май 2023г. станах очевидец на БВ 2610 от Варна за София. На ЖП гарата в Търговище с внимание и вежливост шеф влака и кондукторката помогнаха на пасажер без крайници да слезе от вагона, помогнаха за сака на индивида, както и количката! Казаха си благодаря и всеки продължи по – своя път! Това осведоми Председателят на УС на НССБ Слави Михайлов, представен от уеб страницата Плевен За Плевен.

" Всеки ден желая да виждам положителните образци, които ми дават убеденост, че има ЧОВЕЦИ! Пиша този пост с цел да последваме всички ние този акт на състрадание и да бъдем толерантни към хората в неравностойно състояние! Не коства нищо да бъдем положителни, гратис е! Няма нищо по – красиво и същинско от това да правиш положително, да окажеш помощ на човек в неволя и да живееш с делата си почтено и умерено!

Искам от сърце да благодаря на шеф влака и кондукторката за големия образец, който ни дават! Бъдете здрави, получавайте най – положителното на света и Бог да бди над Вас и вашите фамилии! "
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР