Днес и утре в ОП Младежки център Пловдив“ ще се

...
</TD
>Днес и утре в ОП Младежки център Пловдив“ ще се
Коментари Харесай

Международен младежки фестивал на Гребната база

Днес и на следващия ден в Оперативна програма " Младежки център Пловдив “ ще се състои второто издание на Международен юношески фестивал. През целия уикенд посетителите на Гребна база ще имат опцията да прегледат ревюто, на което може да се срещнат с активността на над 25 юношески и доброволчески организации на национално и интернационално равнище. Едновременно с това в залите на Центъра може да посетят и обучителните сесии на тематики като юношески политики, поколението Z, начинания за здраве, изкуство и доброволчество. 

Специален посетител на фестивала тази година ще бъде шампионката по кану-каяк Станилия Стаменова, която ще организира сказка за спорта, мотивацията и покоряването на върховете в живота. 

С вход свободен ще се проведат и няколко работилници за кариерно насочване, скаутски тествания, ментално здраве, креативно писане и други. 

Повече информация по отношение на организациите и програмата може да откриете във Фейсбук събитието в страницата на Младежкия център или на телефон 0888900676. За визитата и присъединяване в неофициалните сесии е нужна единствено регистрация тук: https://forms.gle/SbmchcBBP2jAaCeA9.

Може да се включи всеки, който желае да обогати познанията си и да усъвършенства разнообразни умения по тематиките, както и да прегледа ревюто. 

Събитието се осъществя по план " Младежки център Пловдив – мощен фактор за локално развиване “ по стратегия " Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014- 2021 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР