Днес, 20 ноември 2023 г., след получени материали от Първо

...
</TD
>Днес, 20 ноември 2023 г., след получени материали от Първо
Коментари Харесай

Прокуратурата в Пловдив погна собственика на двата питбула, разкъсали домашно куче

Днес, 20 ноември 2023 година, след получени материали от Първо районно управление (на МВР) при ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, Районна прокуратура – Пловдив образува досъдебно произвеждане за това, че на 16 ноември 2023 година, в гр. Пловдив, е, с което незаконно му е породена гибел – закононарушение по член 325б, алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 16 ноември 2023 година, в гр. Пловдив, в регион " Южен “, към 22 часа, собственик е разхождал кучето си порода " померан “. Животното е било нападнато от други две кучета порода " питбул “, които били също със своя собственик, само че без намордници, съгласно в началото събраните данни. На 17 ноември 2023 година е установена гибелта на кучето " померан “.

По случая е осъществена инспекция от органите на полицията в гр. Пловдив, която е завършила в границите на два дни, след което в Районна прокуратура – Пловдив неотложно е формирано досъдебно произвеждане.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции да се разпитат очевидци, в това число очевидци, да се приобщи здравна документи, да се назначат експертизи и други

Първоначалният период за следствие е два месеца.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР