Днес, 14 октомври 2022 г., районният прокурор на гр. Пловдив

...
</TD
>Днес, 14 октомври 2022 г., районният прокурор на гр. Пловдив
Коментари Харесай

Районният прокурор Чавдар Грошев изнесе интересни данни по време на конференция

Днес, 14 октомври 2022 година, районният прокурор на гр. Пловдив изнесе отчет пред участниците в Юбилейната интернационална научна конференция " Правото на ХХI век – провокации и вероятности “, която се организира в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “. Поводът за проявата е отбелязването на 30-годишнината от основаването на Юридическия факултет в образователното заведение.

Докладът на, който е лекар по право, бе на тематика " Криминалистически аспекти на способите претършуване и изземване в досъдебната фаза на наказателното произвеждане и връзката им с предпроцесуалната инспекция по Закона за Министерство на вътрешните работи “. В проучването са наранени и голям брой на практика аспекти. Докладът е квалифициран взаимно с Димитър Попов, чиновник на Апелативна прокуратура – Пловдив. По време на форума свои проучвания показаха преподаватели, учени и общественици от България и чужбина.  

Преди няколко дни изнесе и отчет пред интернационална научна конференция по сигурността, която се организира във Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система, гр. Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР