Димитър Желязков и три от момчетата, които обучава в спортния

...
</TD
>Димитър Желязков и три от момчетата, които обучава в спортния
Коментари Харесай

В Пловдив наградиха смелия треньор

Димитър Желязков и три от момчетата, които образова в спортния си клуб по кикбокс в Пловдив – Ивайло, Емилио и Иван, през днешния ден получиха грамоти от старши комисар за доблестна постъпка тази седмица.

В сряда треньорът и неговите ученици не се поколебаха да заловят мъж, който ограбил техен съотборник. Те последвали с автомобил рейс от градския превоз, в който се качил причинителя, и на спирка на ул. " Гладстон " го хванали. На подадения сигнал на тел. 112 се отзовал най-близкият екип на Второ районно управление (на МВР), който отвел престъпно проявения мъж в полицейския арест, а против него е формирано бързо произвеждане.

На къса гала през днешния ден в постройката на ОДМВР – Пловдив шефът приветства четиримата за проявения кураж и добре премислените дейности, с помощта на които никой от участниците в случилото се не е потърпевш.

Старши комисар Костадинов акцентира, че постъпката им е израз на почтено изпълнен цивилен дълг, а бързата реакция и своевременното сигнализиране в полицията са образец по какъв начин обществото може да способства в битката със закононарушенията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР