Децата, върху които падна изгнило дърво на ул. Богомил 67,

...
</TD
>Децата, върху които падна изгнило дърво на ул. Богомил 67,
Коментари Харесай

Последна информация за пострадалите в Пловдив деца

Децата, върху които падна изгнило дърво на ул. " Богомил " 67, са в Спешния център за прегледи. Направени са рентгенови фотоси и следва доктор да разчете дали имат счупвания, заяви за Plovdiv24.bg бащата на едната ученичка.

На пейката са били общо пет седмокласнички, когато мощен ентусиазъм напразно е пречупил дървото и се е стоварило върху тях. Двете девойки са се прибрали незабавно, въпреки и с поразкъсани облекла, другите три са откарани за прегледи, посочи родителят. 

Инцидентът е станал към 14.00 часа покрай ясла " Веселушка " в регион " Източен ". Извикани са кола за спешна помощ, екип на " Гражданска отбрана " и на Оперативна програма " Градини и паркове ".

За Пловдив е разгласен жълт код за мощен вятър, като тук-там поривите са изключително мощни. От " Градини и паркове “ предизвестяват пловдивчани по опция да се въздържат от излизане на открито, да не минават и паркират колите си под дървета или строителни обекти. 

Община Пловдив следи ситуацията, обезпечени са дежурни екипи във всички общински предприятия. При незабавни случаи жителите да се обаждат на тел. 112.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР