Деница Чингарова, която преди време е била освободена като зам.-кмет

...
</TD
>Деница Чингарова, която преди време е била освободена като зам.-кмет
Коментари Харесай

Освободен зам.-кмет на Централен разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив

Деница Чингарова, която преди време е била освободена като зам.-кмет на регион " Централен “, а преди този момент беше ръководител на ОИК, хвърли през днешния ден бомба в публичното пространство. В изявления в обществените мрежи, Чингарова твърди, че е била принудена да манипулира изборите през 2015-та.

От известно време Чингарова е почнала война с партия ГЕРБ, в основата на която е спорът й с кмета на регион " Централен “.

В по-ранна обява тя го упреква във връзки с ДАНС и доносничество:

На фона на прелестното Световно състезание по футбол, дано, кмет на регион " Централен ", да даде съответни пояснения, за какво е назначил жена си, Мария Сотирова за сътрудник на ДАНС. За да прикрива обири и манипулиране на избори в негова изгода! Бивша секретарка на, кмет на " Централен ", след това деловодител в ДАНС, без обучение, без подготовка, без ни минимум да покрива критерия за съпричастен към тази работа човек.

След като няколко пъти бях застрашена, в това число и да изтрия предходната си обява, дано всички да знаят истината! е внедрен клеветник от също сходната доносничка Зоя Георгиева! С сходни дейности манипулира ДАНС в Пловдив, само за персонални ползи, употребявайки службата за заличаване на лица, които му пречат!... Това включва нелегално подслушване, следене и наблюдаване, осъществено от Стаменов, с помощта на ДАНС-Пловдив!

Идват избори, дано всеки да познава изкривеното обществено лице на Стаменов, който в действителност е Доносник, който не заслужава никакво почитание и внимание!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР