“Данни до този момент все още няма никакви. Дали се

...
</TD
>“Данни до този момент все още няма никакви. Дали се
Коментари Харесай

Мощно недоволство срещу полиция и прокуратура в Пловдив

“Данни до този миг към момента няма никакви. Дали се търси Рангел, дали е хванат, никой нищо не споделя. Един месец стана към този момент от убийството на Митко. Това е срамотия! За мен е не е обикновено това, което се случва ", сподели майката на жертвата по време на митинга в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Той е във връзка със случая с убития в Цалапица Димитър Малинов. 

Кога ще бъде докаран Рангел? Защо, когато на 26-и и 27-и направиха признания, не бяха арестувани, а ги пуснаха да се приберат до дата 31-и юли? “, попита още майката на убитото момче, визирайки братята близнаци.

“Мен това ме интересува, къде ще се скрие човек, който няма пари? Как ще се скрие в Германия? А тук един месец, очевидно не се търси, очевидно за пред нас се споделя с европейска заповед, а не е хванат. Полицаите, които опорочиха следствието, не престават да работят ".

" Чадърът е огромен ", скандираха хората пред постройката на прокуратурата в Пловдив, като недоволството е ориентирано против работата на полицията и прокуратурата. Повече гледайте в прикаченото видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР