Дами от третата възраст поискаха среща с Младите лекари“ на

...
</TD
>Дами от третата възраст поискаха среща с Младите лекари“ на
Коментари Харесай

Младите лекари на Бургас с жест към дами от третата възраст

Дами от третата възраст желаеха среща с " Младите лекари “ на Бургас. Тя се реализира на 8 март. На поканата се отзоваха доктор Стамен Пишев, доктор Диян Господинов, доктор Павел Минев и доктор Марин Николаев. Присъства и Мая Казанджиева - шеф на дирекция " Здравеопазване и обществени действия " в Община Бургас.

Срещата се състоя в една от залите на районната библиотека " П. Яворов “. Присъстваха дами от пенсионерските клубове " Учители и другари по дух “, " Св. Николай Чудотворец “, " Съюз на пенсионерите 2004 - Бургас “ и съдружие " Пенсионерски клуб Бургас “. Те благодариха на лекарите, че се отзоваха на поканата и ги срещнаха с най-честите проблеми, които срещат като пациенти. Дамите споделиха, че имат доверие на професионалната подготовка на младите експерти и им пожелаха да трансформират здравната система към по-добро.

Младите лекари на Бургас обявиха подготвеност за присъединяване в последващи общи срещи, на които да обсъдят по-задълбочено социално-значимите болести и методите да се борим с тях.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР