Д-р Ивелина Илиева, директорът на зоопарка в Стара Загора каза

...
</TD
>Д-р Ивелина Илиева, директорът на зоопарка в Стара Загора каза
Коментари Харесай

Стана ясно какво предстои за понито, което отхапа пръстите на бременна жена от Пловдив

Д-р Ивелина Илиева, шефът на зоопарка в Стара Загора сподели пред БНР, че мъж от Пловдив ще осинови за една година понито, което преди време.

Припомняме, че случаят се случи 8 май, когато младо семейство решило да отиде да се забавлява с детето си в зоопарка. Жената, която е пловдивчанка, решила да се порадва на понито и да го погали. Животното напряко изяло два от пръстите на лявата ръка. 

" Посегнах към него. Аз даже и ръката не съм си подавала. То, в случай че беше цялата ръка, допускам, щеше да ми откъсне цялата ръка. Изведнъж ме захапа. Не съм очаквала такова нещо “, споделя тогава пред bTV пострадалата Ани Челебийска.

" При обзор на записите от системата за видеонаблюдение е видно, че потърпевшата, дружно с придружители, минава около две указателни табели, съдържащи възбрана за хранене и допир до животните. Ръководството на Община Стара Загора показва страдание към потърпевшата и употребява случая да моли посетителите да бъдат виновни към себе си и животните, “ обясниха от община Стара Загора.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР