Читателка потърси Plovdiv24.bg, за да сподели своите мисли относно масовия

...
</TD
>Читателка потърси Plovdiv24.bg, за да сподели своите мисли относно масовия
Коментари Харесай

Пловдивчанка описа градския ни транспорт с няколко изречения

Читателка потърси Plovdiv24.bg , с цел да показа своите мисли по отношение на всеобщия градски превоз в Пловдив. Даваме й думата в този момент:

" Здравейте. И аз като доста хора от нашия град всеки ден пътувам с градския превоз. Сблъсквам се с всичко, за което чета. Възмущавам се от нелюбезните кондуктори, които те гледат злобно, в случай че си с карта, тъй като не можеш да им върнеш билетчето.

Има и такива изключения, когато те поздравят общително, даже те заговарят. Има водачи намръщени и ядосани. Има и такива, които знаят от коя спирка се качваш и ще те изчакат, в случай че видят, че се задаваш.

Неприятното от всичко е, че от време на време ги чакаш дълго време, а по-късно има два рейса един след различен. Възмутително е, когато подминат деца, чакащи на спирката.

А доста тъжно е, че каквото и да напишем, каквото и недоволство да подадем, нещата ще си вървят по същия метод.

Общината не прави нищо, не я интересува по какъв начин пътуват хората, какви са проблемите. Който може, се избавя с персонален транспорт. Който не може, ще търпи. Всеки един от нас заслужава да има постоянен, чист и привлекателен градски превоз. За страдание в нашия град няма да се случи ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР