Читателка на Plovdiv24.bg пита какво се случва с ремонта на

...
</TD
>Читателка на Plovdiv24.bg пита какво се случва с ремонта на
Коментари Харесай

Ремонтът на Брезовско шосе - поредната пловдивска трагедия

Читателка на Plovdiv24.bg пита какво се случва с ремонта на " Брезовско шосе ". Ето какво ни написа:

" Здравейте. Моля ви, като една от най-четените медии в Пловдив, да разследвате какво се случва с ремонта на бул. " Брезовско шосе ". Пътят е в окаяно положение. Целият е на кръпки и  шофьорите са оставени на произвола. Разбирам, че има археологически находки, само че от това, което виждам, те са заровени изпод и никой не се интересува.

" Брезовско шосе "  е асфалтирано на части. Не се работи изобщо по него, а разкопаните участъци са просто кошмарни. Даже пластът, положен на колелото на бул. " Дунав " е ужасен. Има голям зъб, който раздрусва всяко транспортно средство.

Как е допустимо да се “ремонтира " път и да се пусне за придвижване в такова състояние?

Моля ви да дадете публичност и дано нещо се случи и да се оправи накрая  булеварда. Все отново през него минават хиляди коли. Имаше и заричане, че ще стартират да го ремонтират след баловете към 15 юни. Ами те отдавна минаха, мина и 15 юни... ". 

Попитахме за детайлности заместник-кмета по строителство инж. какво в действителност се случва с ремонта на " Брезовско шосе ". Както е известно, там строителните действия вървят редом с археологическите изследвания на селищната могила Яса тепе 1. 

Оказва се, че тази година археолозите въобще не са започвали работа. Причината е, че общинските адвокати преглеждат контракта с компанията реализатор и анексите към съглашението. Заместник-кметът допуска, че до една седмица работата ще бъде възобновена.

Припомняме, че реконструкцията на " Брезовско шосе " включва създаване на Северен обходен колектор. Тръбите за оборудването са с диаметър над 2 метра. Обектът се финансира с пари от Европа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР