Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да направи

...
</TD
>Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да направи
Коментари Харесай

Предложение: Направете промяна, ако законът позволява

Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да направи предложение. Ето защо по-точно става дума:

" Здравейте, всяка заран пътувам по улица " Крайречна " от кв. " Изгрев " в посока Гребна база и до кръговото кръстовище пред Водната палата е отлично. На  кръстовището има проблем. По така положената пътна маркировка дясностоящият автомобил се движи единствено надясно по моста и напряко в посока Гребна база, която е моята посока и хоп проблем с лявостоящия до мен, с който се оказваме в една посока, който по по този начин положената маркировка се движи единствено наляво.

Та запитвам аз дали този непрекъснат спор сред тези два автомобила, тръгвайки в една посока, няма да бъде отстранен с една дребна смяна в пътната маркировка и по-точно - в случай че задължим дясностоящия автомобил да се движи единствено надясно към моста в посока хотел " Марица ", а лявостоящия автомобил единствено напряко и наляво, мисля, че този непрекъснат спор сред колите ще отпадне.

Молбата ми е дано специалисти маркировки за придвижвания по пътищата погледнат съществено на ежедневната обстановка с въпросното кръстовище и в случай че законът за придвижване по пътищата разрешава, дано бъде направена тази смяна. Благодаря Ви ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР