Читател се свърза с Plovdiv24.bg, за да се обърне лично

...
</TD
>Читател се свърза с Plovdiv24.bg, за да се обърне лично
Коментари Харесай

Глас от южната част на Пловдив: Г-н кмете, жалко е!

Читател се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да се обърне персонално към кмета на Пловдив. Даваме думата на индивида в този момент, а въпросите, които той слага, са много наболели и изискват сериозна интервенция:

" Уважаеми господин,   

Булевард,,Александър Стамболийски " несъмнено не е ремонтиран главно 40 години. И вместо да бъде уголемен и да стане по-хубав, за малко щяха да оставят 40-годишните плочки, в случай че не беше Вашата интервенция. Булевардът наподобява толкоз тъпо, че несъмнено по тази причина към този момент го пишат за улица. Според мен проектирането не е задоволително качествено.

Тротоарите можеше да са по-малки за сметка на уголемение на платното. Сега то наподобява по-тясно отпреди. Има забележима опция да се създадат най-малко 5-6 джоба за паркиране от дясната страна по посока от бул.,,Димитър Талев " към ул.,,Асен Христофоров ". Защо не е употребена?

Моля за вашата интервенция, до момента в който още не е подложен асфалтът. И без това от тази страна няма никаква опция за паркиране или при спешни обстановки. Как толкоз хора минаваха на инспекции и никой не го видя? В региона така и така няма обезпечени доста места за паркиране.

Сигурно повече от 6 месеца имаме писмо от общинското дружество,,Чистота "   и чакаме обещаните да се слагат контейнери за разделно събиране на ул.,,Асен Христофоров " 2. Построиха голям комплекс в профил, а контейтерите са съвсем същия брой и постоянно преливат. Моля за Вашата интервенция.

И последно - писах до Вашия предходник за окаяното и все по-западъщо положение на плувен комплекс,,Нептун ". Накратко отдясно на огромния басейн се намира неработещият и разпадащ се някогашен рибен ресторант, който, като работеше, се вписваше доста добре на това място до басейна и позволяваше на хората да се хранят с нещо хубаво на басейна. Сега падат рискови части от продънения покрив и е доста неприятна и тъжна панорама, а можеше да е работещ и да носи доходи на общината. Но би трябвало и да се даде, освен да се взема.

За баланс от лявата страна на другия по-малък басейн се намира различен още по-сериозно разпадащ се обект, ограден с ленти, тъй като е рисков. Отново пробит и разпадащ се покрив. Впечатлението е мнго неприятни и тягостно. За да е още по-завършено и неприятно за посетителите, в левия завършек на обекта стои трети сезон неработещият и протекъл трети басейн в комплекса.

Искам да Ви попитам има ли естествена логичност да се дадат стотици милиони за стадионите, 10 милиона за нов плувен комплекс и да няма няколко десетки хиляди лв. да се стегне и преобрази идин прелестен и настоящ комплек? Вие сте математик и аз запознат съм тази материя, само че съгласно мен логичност няма.

Той се посещава от хиляди поданици на град Пловдив и близките обитаеми места. Според мен има безхабенрие и нихилизъм. Дали може един общински плувен комплекс да стане прелестен като останалите частни комплекси? Според мен може. Иска се предпочитание, поредност, работа и контрол. Как пък никой не ги вижда тези проблеми и не предлага решения?

Вие демонстрирахте съпричастност с проблемите на жителите на града и по тази причина се обръщам към Вас да вземете драговолно и тези проблеми. Надявам се да видя още тази година този другояче прекрасен комплекс да бъде освежен и употребен от всички почитетели на плуването.

Искам да Ви пожелая доста здраве и триумфи във Вашата виновна и значима работа за град Пловдив.

Поздрави

инж.Юлиан Братанов "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР