Читател се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да изкаже

...
</TD
>Читател се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да изкаже
Коментари Харесай

Пак проблем с градския транспорт в Пловдив. Читател: Как да слезем от колите?

Читател се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, с цел да изкаже възмущението си нередовния градски превоз по линия 12. 

" Здравейте, питаме се всички, пътуващи с рейс номер 12 до " Брезовско шосе ", докога ще страдаме.

Маршрутите на рейсове с номера 9 и 15 са възобновени. Но не и на рейс номер 12.На работещите се постанова да вървят пешком четири спирки.

От ОКТ споделят, че нямат заповед от Общината. Странно, тъй като линия номер 9 е на същия транспортьор, а тя има. Къде е истината? И след това споделят да слезем от колите ".

Директорът на Оперативна програма " Организация и надзор по превоза " Георги Стоилов удостовери пред кореспондент на Plovdiv24.bg , че фактически има проблем с линия 12.

" Минавайки през автогара " Север " и по-късно по дребните улици, където има големи дупки, превозвачът не извършва една част от края на маршрута си. Той беше спрян поради това, че " Брезовско шосе " не е отворено, само че към момента не е възстановил осъществяването, обръща по-рано и не се включва въобще в " Брезовско шосе ". 

Той ни показа, че през днешния ден ще се организира среща на чиновници от  Оперативна програма " Организация и надзор по превоза " и представители на превозвача и ще се търси решение на казуса.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР