Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да
Коментари Харесай

Читател: Още колко души трябва да умрат, за да се промени нещо?

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да изкаже своето мнение след жестоката злополука от на бул. " Руски " от вчерашния ден.

Припомняме,, а лекарите към момента се борят за живота на 22-годишно момче и 22-годишно момиче, пътували на задната седалка.

Ето, какво показа нашия четец:

" От София съм, само че имам жилище в Пловдив. Булевард " Руски " е писта за състезатели и това е всяка нощ, когато преспиваме там. Непрекъснато се чуват мощни коли, мотори. Полицията, спи ли? За мен максимален провинен е бездействието на полицията.

Аз имам санкция от Автомагистрала " Тракия ", че съм минал над ограничаването. Аз ще съм осъден, а тези хора, които по цяла нощ тормозят и живеещите на булеварда - не. Направете анкета с живущите там и ще разберете, че по цяла нощ не може да се спи. Ясно е, че в случай че караш с 50 км/ч, не се подвига звук чак на другия завършек на булеварда. Катастрофата за жалост е законосъобразен резултат. Жалко за децата, само че всичко това можеха да се спести, в случай че полицаите си правиха работата, както би трябвало и съответно.

Ще ставаме очевидци на още произшествия, в случай че не се вземат ограничения. Шефът на КАТ Пловдив, по какъв начин живее? Аз в случай че съм аз, взимам си шапката и си потеглям. Това е продължителен проблем.

Бездействието им също е степен на виновност. Нямам думи. Ходят и се крият по храстите и глобяват за 10-20 км/ч над естественото.

Това е центърът на Пловдив, който желае има картинг писта, да върви да се потвърждава там.

Още какъв брой души би трябвало да умрат, с цел да се промени нещо? "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР