Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да
Коментари Харесай

Сигнал: Това място в Пловдив се превърна в клоака

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да ни опише за проблем в региона, в който живее. Става въпрос за съседен парцел, който е изоставен и безстопанствен. За, като въпросното място и тогава беше проблематично и очевидно регион " Южен " не  е съумял да се оправи с казуса. 

" Общината още веднъж бездейства ", по този начин пловдивчанинът озаглави сигнала си до нас. Ето какво тъкмо ни написа той за мястото в регион " Южен ":

Здравейте,

желая да изпратя сигнал за следващия зарязан парцел, трансформирал се в една джунгла и градска тоалетна в квартала. Имотът се намира на улица " Одеса " сред улиците " Петър Васков " и " Петър Стоев ". Районът се е трансформирал в бунище и помийна яма. Хората си изхвърлят боклуците, а през тротоара е невероятно да се премине, поради избуялата растителност и изхвърлените едрогабаритни боклуци. Сигнали са подавани до районното кметство, само че без резултат. Надявам се Вие като виновна медия, която е ангажирана с проблемите на града да успее да научи и получи отговори!!!

Според кадастралната карта теренът е частен, а предписанията на районната администрация за стопанисване не оказват помощ. Според чл 28. алинея 3 от Наредбата за развиване, поддържане и запазване на зелената система в града - притежателят на парцела би трябвало да го стопанисва и поддържа, в противоположен случай се постанова глоба с санкция от 50 до 500 лева а при наново нарушаване - от 500 до 1000 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР