Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да
Коментари Харесай

Възмутен пловдивчанин: Вземете мерки, не сме чистачи на учениците от Спортното!

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да изкаже възмущението си от държанието на учениците от Спортното учебно заведение в Пловдив. Ето по какъв начин разказва обстановката, която го е възмутила, нашият четец:

" Ежедневно ученици на Спорното учебно заведение замърсяват кооперацията в която пребивавам като изхвърлят отпадъци даже в двора. Пред останалите кооперации и къщи на ул. " Акация " е ситуацията е същото, само че с тази разлика, че най-малко в дворовете им не си разрешават да изхвърлят отпадъци.

Много пъти съм говорил  с шефа на учебното заведение и класните им ръководители, но  ефект-няма. Всеки ден се караме с тях, а те даже си разрешават да насочат закани. В най-скоро времето, в случай че не бъдат взети ограничения, ще се стигне до физическа разпра, поради цялостната им липса на образование. На ул. " Свобода " са надраскали стените с графити, а жителите, с цел да се оправят с казуса, са сложили кошче особено за учениците на Спортното.

Не сме възпитатели или чистачи на учениците от Спортното. Призовавам родителите, учителите и шефа на учебното заведение да вземат ограничения, тъй като възпитаниците им всекидневно пречат на естествения живот на жителите, които живеят наоколо до учебното заведение. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР