Читател на Plovdiv24.bg реши да сподели с аудиторията ни за

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg реши да сподели с аудиторията ни за
Коментари Харесай

Четириног странник предизвика вълна от умиление в Пловдив

Читател на Plovdiv24.bg реши да показа с аудиторията ни за срещата, която е имал с четириног другар, който търси своето място в обичания ни Пловдив. Ето какво ни описа нашия четец:

" Наскоро се срещнах с един четириног пътешественик от нашия обичан Пловдив.

А точно познатия на доста хора Ушко.

Прибирайки се в блока ми, забелязах огромно куче в преклонна възраст да спи във входа. Последва ме до моя етаж, отхвърли храна и вода. Искаше единствено да поспи.

Поразрових се в интернет, свързах се с много хора. Изглежда Ушко беше спал в десетки входове в източната част на града ни, най-вече в " Изгрев " и началото на " Тракия ".

Кучето е извънредно доброжелателно и добродушно. Влезна във входа вечерта, самичък е поискал да излезе сутринта. Не беше направил никакви пакости, множеството хора даже не схванаха, че е подремнал на един от нашите етажи. За ориста на животинката имаше разнообразни отзиви, от това, че живее в Преспа-2, до това, че притежателя му е умрял и той е бил освободен. Забелязван на доста места, Ушко е оставял единствено положително и голям сексапил след себе си. Едва ли обаче той е виждал същото отсреща.

Молбата ми е, в случай че го видите чакайки пред вашия вход, в случай че не в дома си, оставете го да подремне за няколко часа най-малко във входа, на топло и безшумно. Нека му помогнем да избута последните си години в един по-хубав Пловдив. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР