Читател на Plovdiv24.bg ни пише по повод най-големите проблеми на

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg ни пише по повод най-големите проблеми на
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Случващото се на бул. Дунав е пълно безобразие

Читател на Plovdiv24.bg ни написа във връзка най-големите проблеми на красивия ни град в последните години, а точно -  непрекъснатото неспазване на оповестените периоди за поправки на пътни сектори в града.

" Случващото се на бул. Дунав е цялостно безсрамие. При затварянето на правата сред ул. " Васил Левски " и ул. " Победа " при започване на януари беше разгласен период за довеждане докрай 03.06. Още тогава на доста живущи от квартала ни направи усещане, че за ремонт на права от единствено 500 м се разгласи 5-месечен период.

" В първите няколко седмици след затварянето съвсем не се работеше на обекта и в този момент в средата на юни резултатът е забележим. Изпращам фотоси, на които всеки може да реши какъв брой доста работа още следва. "

Plovdiv24.bg напомня, че ремонтът на " Брезовско шосе " и бул. " Дунав ", който е част от Водния цикъл на Пловдив, би трябвало да приключат до края на календарната 2023 г. 

" Това е най-сложният план, осъществен в Пловдив през последните години - третия лот на Водния цикъл. Той обгръща реорганизация на водопровода и канализацията и създаване на обходен колектор " Брезовско шосе - бул. " Дунав ". Изпълнението му започва в края на 2021 година Сложността идва от там, че новите тръби се пресичат с колекторите на Топлоелектрическа централа и трасетата на интернет доставчиците и останалата подземна инфраструктура. На места изкопите са с дълбочина 10 метра и всички те би трябвало да са надеждно укрепени, разяснява пред Plovdiv24.bg заместник-кметът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР