Читатател на Plovdiv24.bg даде гласност на благородната постъпка, в която

...
</TD
>Читатател на Plovdiv24.bg даде гласност на благородната постъпка, в която
Коментари Харесай

Велик спортист помогна на паднал човек от инвалидна количка в Пловдив

Читатател на Plovdiv24.bg даде публичност на благородната постъпка, в която основно настоящо лице е един от най-великите ни спортисти.

" Убедих се,че положителното към момента съществува и че има вяра за нашата нация! Точно преди да оставя сина си на яслите, видях по какъв начин ЧОВЕК беше паднал от инвалидната си количка и се бореше да се изправи. В същото време минаваха коли около него и въобще не го отразяваха! Спрях колата и подвигнах индивида!

Той ми благодари и сподели, че ще се оправи. За страдание очевидно количката имаше недостатък и отново падна след няколко метра.

В този миг пристигна да помогне единствено олимпийският първенец -  ЧОВЕК С ГЛАВНО Ч! Сложихме дружно потърпевшия в количката и сподели, че ще го закара до където би трябвало! Да е жив и здрав огромният ни първенец. Нека всички на първо място бъдем хора! Също желая да прибавя,че съгласно мен спортът е вяра за подрастващото поколение…не инцидентно двамата,които помогнахме на индивида сме спортисти!Живи и здрави!!, написа читателят ни Венци Коларов, също състезател - третият българин съм в професионалното сумо в Япония.

 е най-успешният ни играч по гребане кану. Той е единственият български състезател с два златни медала от едни олимпийски игри. Участва на четири олимпийски игри. Спортист №1 на България за 1992 година

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР