Частен съдебен изпълнител обяви на търг атрактивен имот в северната

...
</TD
>Частен съдебен изпълнител обяви на търг атрактивен имот в северната
Коментари Харесай

Ексклузивно: ЧСИ продава топ имот на наркобоса Ангел Гунчев

Частен правосъден реализатор разгласи на търг атрактивен парцел в северната част на Пловдив. Земеделският терен е с обща повърхност от 102 461 квадратни метра и предназначението му е за рибарник. Наддаването стартира от 379 520 лева, което е 80% от цената на парцела, видя  Plovdiv24.bg  в регистъра на обществените продажби на ЧСИ.

Недвижимият парцел е благосъстоятелност на Ангел Гунчев. Той е един от задържаните при и склад за марихуана в региона на някогашния цех " Ален мак ". с непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ", доказана от Апелативния съд.

Отглеждането на наркотичните растения е ставало в особено оборудвани икономически постройки в региона на някогашна басейнова база в покрайнините на  Пловдив. Разкриването на оранжериите за развъждане на опиата са открити след пожар в един от обектите, зародил на 25.02.2024 година сутринта.

Свидетел разказал, че когато забелязал да излиза пушек от една от постройките, единият от обвинените Ангел, който бил извън, е отказал да викат пожарна и споделил, че е запалена гума и ще се оправи самичък, само че очевидецът самичък се обадил на тел. 112. От справката получена от тел. 112 излиза наяве, че Ангел не е направил такова позвъняване за зародил пожар.

Съответно, от там нататък идва пожарна кола, усеща се мирис на марихуана, вика се полиция и се открива скритата оранжерия с цялото съоръжение и растения. Свидетели забелязали придвижване към втори обект и след инспекция се стигнало до откриването на втора оранжерия с марихуана.

Месец след разкриването на нарколабораторията ЧСИ Стефан Горчев афишира продажбата на парцела за угаждане взимане на взискател по изпълнително дело №: 20248250400012. Според информацията в кадастралните карти и регистри теренът е с трайно предопределение на територията: земеделска, метод на трайно прилагане: рибарник, категория на земята: 0 (нула). Описаният неподвижен парцел има тежести, измежду които забрана от 12.12.2022 година и договорна ипотека от 9.08.2023 г. 

Имотът се продава, защото Ангел Гунчев е ипотекарен дебитор. Съгласно Гражданския процесуален кодекс /ГПК/, изпълнителният лист, публикуван против длъжника, има мощ и против третото лице, обезпечило вземането с ипотека (ипотекарен длъжник). Кредиторът няма взимане против ипотекарния дебитор, а единствено право да се удовлетвори от ипотекирания от него парцел.

Процедурата за обществената обмен е отворена до 8 май 2024 година, а обявяването на покупател ще се извърши на идващия ден - 9 май 2024 година (четвъртък) в 9:00 часа от частния правосъден реализатор в постройката на Районен съд - гр. Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР