Частен инвеститор планира да построи сграда с височина до 25

...
</TD
>Частен инвеститор планира да построи сграда с височина до 25
Коментари Харесай

Планират да построят 25-метрова сграда в Пловдив на мястото на бивш ресторант

Частен вложител възнамерява да построи постройка с височина до 25 м в собствен парцел, който сега е зелена повърхност. За това предизвестява кметът на регион " Южен ". Теренът се намира наоколо до постройката на Национална агенция за приходите, пред входа на блока с административен адрес " Братя Бъкстон " №107, на мястото на бившето заведение " Озон ".

Искането за изменението на подробния организационен проект, което е първа стъпка към реализация на концепцията, към този момент е импортирано в общината и вложителят упорства наложителното по закон публично разискване да се организира след 5 дни – на 21 август.

" Намерението да бъде застроено  следващото зелено пространство касае прекалено много хора, тъй като към въпросния парцел има доста жилищни блокове. Времето за прокламация до 21 август е доста малко, а аз държа на прозрачността, по тази причина и публичното разискване ще бъде седмица по-късно – на 28 август. Призовавам хората да дойдат на разискването и да кажат своето мнение ", съобщи.

Цялото управление на региона е уверено, че при актуалността на тематиката за презастрояването на региона и целия град хората  не би трябвало да остават с усещането, че нещо се прави на мрачно, и би трябвало да имат време за реакция, а не да бъдат поставяни пред приключен факт.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР