Бясна съм! Сега се връщам от гробищен парк Рогошко шосе

...
</TD
>Бясна съм! Сега се връщам от гробищен парк Рогошко шосе
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Бясна съм! Тъжна съм! Много съм огорчена!

Бясна съм! Сега се връщам от гробищен " парк " " Рогошко шосе " и съм гневна! Много ми е тъжно, че на този ден, вместо да отдам респект на моите близки, които са заровени там, ние в продължение на 2 часа газим, скубем, режем... тревища и плевели, които не са на гробовете на моите родители, а в профил по алеите сред гробовете, в изоставените гробове...

Така читателка на Plovdiv24.bg стартира описа си за претърпяното на . И прибавя:

Не знам дали има в друга страна подобен " гробищен парк ", сигурна съм, че няма! Това е вторият по величина град, това е най-голямото гробище в Пловдив... Не желая да пресмятам какви суми съм дала единствено аз там, а какъв брой хиляди души посещават седмично тези гробища...

По 1 левче единствено от колите... Ако е належащо, сложете рационална месечна такса, сигурна съм, че никой няма да откаже да заплаща. Докога общинските предприятия и чиновници ще нехаят за града ни и в частност за гробищните ни " паркове " (слагам в кавички, тъй като по този начин се назовават, само че знам, че парк е нещо поддържано, нещо, където можеш да отидеш и да поседнеш, да се чувстваш спокойно).

Докога всички ще си затваряме очите и ще роптаем под сурдинка?! Мислех да фотографирам, само че се отхвърлих, тъй като по този начин ще се видят имена и фотоси на хора, които нямат никаква виновност!

За страдание това не е единствено през днешния ден, а постоянно. От 10 години навестявам постоянно тези гробища и постоянно е по този начин! Само роми обикалят и търсят да изнудват някоя женица, да и почистят пространството,з а да стигне до гроба на близкия си. Бясна съм! Тъжна съм! Много съм огорчена! Дано някой се трогне в този град и да си свърши общинската работа ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР