Буйстващ пътник се е барикадирал във влак в Русе и

...
</TD
>Буйстващ пътник се е барикадирал във влак в Русе и
Коментари Харесай

Пътник буйства във влак в Русе, скочи на полицай с нож 

Буйстващ пасажер се е барикадирал във трен в Русе и е извадил нож на служители на реда. Екшънът се е разиграл на 9 април към 02.50 часа през нощта.

Дежурен наряд от групата за запазване на публичния ред при Второ районно управление (на МВР) е бил изпратен за подпомагане на екип на жандармерията на Гара Разпределителна. Сигналът е бил за буйстващ мъж, който нямал билет по направлението София-Силистра, само че отказвал да слезе от влака. Мъжът заплашвал единия от служителите на реда с нож.

Тъй като пасажерът ставал все по-агресивен, бил изпратен още един екип на групата за защита на публичния ред, както и служители на реда от " Специални тактически дейности “, които съумели да обезвреждат барикадиралия се в купето на влака извършител.

По време на обезвреждането му мъжът нанесъл порезна рана в региона на дясното коляно на един от полицейските чиновници и се самонаранил в региона на челото.

Той е бил откаран от екип на ЦСМП в УМБАЛ Канев – Русе и след обработка на раната е настанен в мъжко поделение на Центъра за психологично здраве, оповестяват от rusemedia.com.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР