Бургазлията Исмаил Ибрям има нужда от средства за лечение в

...
</TD
>Бургазлията Исмаил Ибрям има нужда от средства за лечение в
Коментари Харесай

Да помогнем на Исмаил да оздравее!

Бургазлията Исмаил Ибрям има потребност от средства за лекуване в Турция. Професори от  болница Аcibadem дават вяра той да се възвърне. Неговите близки приканват всеки, който може да помогне, да направи подаяние, с цел да се събере сумата от 100 хиляди лева, нужна за лекуването на Исмаил.

" Здравейте, благи хора! Аз съм Янка и съм дамата на Исмаил. С цялото си сърце ви апелирам да се обединим и да дадем късмет на моя обичан човек да се върне още веднъж към живота. Исмаил е на 33 години и е най- слънчевия и положителен човек, който познавам. Не единствено тъй като е моята обич,а тъй като всеки който го познава знае, че сърцето му е голямо, а добротата му безкрайна. Днес той в действителност има потребност от вашата поддръжка и помощ.

На 8.02.2023 Исмаил губи схващане и е закаран по спешност  в болница. След изработен скенер на главата се открива оток на мозъка. Следват две пункции на гръбнака и нуклеарно магнитен резонанс, където се открива,че има хидроцефалия. На 14.02 2023 е направена интервенция за слагане на клапа, след което Исмаил изпада в кома. Диагнозата е вирусен енцефалит.

Следващите дни са кошмарни, гърчовете непрекъснати, а лекарите не дават шансове той да оцелее.

На 6.03 Исмаил стартира да диша независимо и демонстрира какво значи воля за живот. Дните в реанимация също не са леки за него, инфекциите са всекидневие, а битката му за живот е всяка секунда. От няколко дни има подложен дренаж към белите дробове, както и отстранена жлъчка. Въпреки цялото страдалчество, той съумява да стиска с ръка и да плаче, когато чуе  гласовете на обичаните си хора!

В България няма вяра за него, само че професори от  турската болница Аcibadem ни дават вярата и по тази причина ви апелирам от сърце, даже да имате най- дребната опция да я подарите на Исмаил, с цел да може той още веднъж да има фантазии и да се върне тази усмивка на лицето му ", написа неговата жена Янка Христова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР