Бургазлията Ибрям Тахир има спешна нужда от животоспасяваща операция. Ибрям

...
</TD
>Бургазлията Ибрям Тахир има спешна нужда от животоспасяваща операция. Ибрям
Коментари Харесай

Бургазлия има спешна нужда от операция

Бургазлията Ибрям Тахир има незабавна потребност от животоспасяваща интервенция. Ибрям от години страда от последна, последна фаза на бъбречна непълнота. Поради голям брой хеморагични кисти в корема, които биха могли да се спукат във всеки един миг и да причинят кръвоизливи и гибел, положението на Ибрям е незабавно и живото застрашаващо.

След многократни съвещания с разнообразни експерти, единствен проф. Калоян Давидов от София се ангажира със случая и е подготвен да поеме риска да извърши тази извънредно комплицирана, сериозна и огромна по размер интервенция. През 2021 година след дарителска акция Ибрям още веднъж мина през животоспасяваща интервенция. По време на нея беше отхвърлен единият му бъбрек.

Ибрям е женен, има една щерка ученичка. Въпреки 100% ТЕЛК и извънредно усложненото си здравословно положение, той се е опитвал през годините да работи на разнообразни места, само че здравословното му положение прави това на практика невероятно. Единствено брачната половинка му работи, с цел да може най-много щерка им да продължава да учи. Заради тежкото финансово положение на фамилията, сумата от над 5 хиляди лв. е непостижима за тях.

Именно в тази връзка Ибрям и неговите близки се свързаха с Асоциацията за поддръжка на диализно заболели пациенти, с цел да им спомагаме и посредством дарителска акция да бъдат събрани средствата нужни за интервенцията.

Всеки бургазлия с огромно сърце, може да се включи, с цел да спасим Ибрям като преведе средства по сметката на Асоциацията:

Асоциация за поддръжка на диализно заболели пациенти

Уникредит Булбанк

IBAN: BG45UNCR70001524773591

BIC: UNCRBGSF

Основание за превод: Дарение за " Да спасим Ибрям "

Асоциацията за поддръжка на диализно заболели пациенти ви приканва да помогнем на един бургаски татко и брачен партньор да остане жив и здрав при фамилията си, тъй като човешкият живот не може да има цена.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР