Бургаски свободен университет, Университет Проф. д-р Асен Златаров“, Софийски университет

...
</TD
>Бургаски свободен университет, Университет Проф. д-р Асен Златаров“, Софийски университет
Коментари Харесай

Ученици и студенти ще посрещнат празника на влюбените с нов конкурс

Бургаски свободен университет, Университет " Проф. доктор Асен Златаров “, Софийски университет – филиал Бургас, НХА – филиал Бургас, Община Бургас и Центърът за поддръжка на личностното развиване провеждат конкурс за възпитаници от 9 до 12 клас и студенти, отдаден на 14 февруари.

Той ще се организира за първа година в 4 раздела: лирика - стих (любовна лирика), прозаичност - писмо до обичания човек, изобразително изкуство и приложна активност – валентинка и дизайн на валентинка или компютърна рисунка.

Целта на състезанието е посредством написването на стих, писмо до обичания човек и изработването на валентинка от учениците и студентите, да се подтиква креативната им изява към всеобхватната тематика за любовта.

Литературните произведения и компютърните рисунки за присъединяване би трябвало да се изпратят до 09.02.2024 година на следния електронен адрес: [email protected], а приложните произведения – на адреса на Центъра за поддръжка на личностното развиване /гр. Бургас, 8000, ул. " Райна Княгиня " № 11, ет. 2/.

Музикално-поетичната вечер и награждаването ще се проведат на 13 февруари от 17.00 часа в Международния конгресен център /ет. 3, зала № 11/.

Стихът и писмото, номинирани на 1-во място, ще бъдат показани от ученици-актьори от театралната школа към ЦПЛР-Бургас и студенти.

* За повече информация тел:. 0886 029 209 – Атанасия Петрова /организатор/.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР