Бургаски служители на МВР почетоха убития на границата полицай Петър

...
</TD
>Бургаски служители на МВР почетоха убития на границата полицай Петър
Коментари Харесай

Бургаски полицаи почетоха паметта на убития на границата Петър Бъчваров

Бургаски чиновници на Министерство на вътрешните работи уважиха убития на границата служител на реда Петър Бъчваров. Точно в 12 часа сътрудниците му излязоха пред постройката на 5 РПУ, с цел да затихнат в минута безмълвие. В негова памет бяха включени сирените на полицейските сирени, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Пред останалите поделения на Министерство на вътрешните работи в Бургас също полицейските коли бяха със запалени сигнални лампи и сирени.

 Припомняме,  че 35-годишният сержант Петър Бъчваров от Елхово бе погубен в понеделник към 20:35 часа в региона на 242-ра пирамида при село Голям Дервент. Граничен наряд в състав сержант Петър Бъчваров и чиновник на Министерството на защитата се натъкват на срез на оградата. Слизайки от служебното МПС, служителят на реда насочва фенера към въпросния срез, последвал е незабавно изстрел от прилежащата територия на Турция, с който служителят на Министерство на вътрешните работи е погубен. Той е бил убит в главата като е умрял още при първия изстрел.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР