Бургас за първи път ще избере своя Мистър, а кастингът

...
</TD
>Бургас за първи път ще избере своя Мистър, а кастингът
Коментари Харесай

За първи път избираме Мистър Бургас

Бургас за първи път ще избере своя Мистър, а кастингът за влиятелния конкурс е към този момент в действие. Идеята ни е посредством " Мистър Бургас “ да открием нови лица, които по-късно ще имат опция за сполучлива кариера в продуктови и телевизионни реклами, кино и музикални продукции, ревюта и така нататък “, показа уредникът Ваня Кирова и уточни условията към претендентите.

" По принцип интелигентността е от голямо значение във всичко. Има значение и естествено неговата фигура. Няма да е толкоз значимо дали имат плочки или просто прекрасен стегнат стомах, само че е хубаво да имат добра фигура. Много е значимо да имат и лъчение, добър контакт с публиката и гостите. Колкото е по-харизматичен, освободен и да театралничи добре, толкоз по-ангажиран ще бъде ", сподели Ваня Кирова. 

Участниците в " Мистър Бургас “ ще бъдат групирани в няколко възрастови категории. Всички искащи могат да се запишат за кастинг като изпратят на формалната страница на състезанието във фейсбук, къса информация за себе си, както и фотоси в непосредствен проект и цялостен растеж и наложително контакт за противоположна връзка.

Неслучайно кастингът за " Мистър Бургас “ започва с началото на 2024, паралелно с обичайния кастинг за набор на нови лица на Агенцията, с цел да могат претендентите за първата мъжка купа в Бургас да бъдат готови и да придобият нужните опит и убеденост преди финала на състезанието.

В същото време започнаха кастингите и за състезанието за хубост Мисис Бургас 2024 година Дамите, които желаят да се впуснат в надпрварата за короната и купата би трябвало да дават отговор на избрани условия, а точно: да бъдат пълнолетни, да бъдат омъжени, да имат най-малко едно дете родено преди или по време на брака, да имат артистично държание, харизма и предпочитание за изява пред аудитория. 

" Конкурсът се организира за осма година и към този момент сме потвърдили, че нашите победителки са едни доста стойностни, доста качествени и красиви дами, които могат да бъдат образец в обществото ", разяснява Ваня Кирова. 

Всички дами, които желаят да се явят на състезанието за хубост Мисис Бургас 2024 година, могат да заявят своето предпочитание за това като изпратят къса биография, портретна фотография, фотоси в цялостен растеж и несъмнено телефон за противоположна връзка. Информацията дамите могат да изпращат като известие в страницата на Мисис Бургас или на e-mail: [email protected] . Всяка една кандидатура ще бъде прегледана в детайли, а утвърдените за присъединяване кандидатки ще бъдат поканени на събеседване и персонална среща с уредниците на състезанието.

Последната победителка и носигелка на купата Мисис Бургас 2023 г.  Татяна Ламбова грабна короната на интернационалния конкурс за красота Mrs. Planet, който се проведе в Грузия. 

Бургаската красавица се състезава за влиятелното интернационално отличие измежду 20 участнички от разнообразни страни. Тя очарова журито на Mrs. Planet с хубост, харизма и артистичност. Красивата бургазлийка ще бъде на родна земя чак през м. Февруари, а дотогава ще има редица задължения във връзка интернационалната купа за хубост, осведоми БНР.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР