БСП за България закри кампанията си в Пловдив в културен

...
</TD
>БСП за България закри кампанията си в Пловдив в културен
Коментари Харесай

Социалистите закриха кампанията си в Пловдив в културен център Тракарт

" Българска социалистическа партия за България " закри акцията си в Пловдив в културен център " Тракарт " довечера. Най-младият претендент за депутат на Българска социалистическа партия в страната, пловдивчанинът Ангел Рангелов, благодари за оказанато му доверие и увери присъстващите, че младите харесват Българска социалистическа партия и занапред доверието в партията ще нараства.

Теодора Николаева, представител на Движение за обществен хуманизъм, показа целите в платформата на обединението. Известния пловдивски художник Матей Матеев, подложен под номер 2 в листата, уточни, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която постоянно е защитавала ползите на културните дейци.

Събитието закри лидерът на листата на социалистите - пловдивчанинът, който съобщи, че е задоволен от акцията, тъй като Българска социалистическа партия е потвърдила, че е единствената достоверна лява партия.

Като доказателство за това той уточни срещите си с хората през миналия месец и това, което те са споделяли с него. Петков увери, че социалистите в града са единни и застават твърдо зад същинските полезности и срещу опорочаването на българската история.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР