БСП ще предложи мерки за ограничаване на корупцията, която до

...
</TD
>БСП ще предложи мерки за ограничаване на корупцията, която до
Коментари Харесай

БСП: Корупцията е част от бюджета на община Пловдив

Българска социалистическа партия ще предложи ограничения за ограничение на корупцията, която досега е част от разходната част на бюджета на община Пловдив. Това разгласи на конференция ръководителят на групата съветници на социалистите инж., съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Както към този момент съобщихме,, от които 263 046 008 лева ще отидат за заплати и хонорари за личния състав, нает по трудови и служебни правни отношения.

За финансовите разноски се плануват 123 375 273 лв., като от бюджета се плануват 108 761 615 лева, а останалите са делегирани от страната действия и от дофинансиране на ДДД, със съответното съфинансиране. Това демонстрират документите, оповестени в уеб страницата на градската администрация

За 27 януари е планувано публично разискване на проектобюджета на града. До тогава специалистите на Българска социалистическа партия ще приготвят своите позиции по секторните политики. 

" Надявам се и да успеем на нарочна конференция, напълно по тематиката за бюджет, да ви съберем още веднъж и да заявим към този момент публично нашите оферти в сферите на опазване на здравето, обществено дело, локална стопанска система, екология и надлежно - ограничение на корупцията, която досега е част от разходната част на бюджета в община Пловдив " - сподели Милчев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР