Блокиращата квота за Пълдин туринвест“ е светлина в тунела, но предвид

...
</TD
>Блокиращата квота за Пълдин туринвест“ е светлина в тунела, но предвид
Коментари Харесай

Бебето от БСП: По-добре е сега да нямаме представители, отколкото лица, които представляват Гергов

Блокиращата квота за " Пълдин туринвест “ е светлина в тунела, но предвид неналичието на представителни фигури на левицата в локалния парламент градското управление към този момент разяснява кои ще бъдат претендентите за общински съветници, както и кмет, на идните локални избори следващата година.

Това съобщи пловдивският народен представител в предаването " Точно през днешния ден “ на Радио Пловдив. Той добави още, че в Общинския съвет ясно се вижда, че няма кои да съставлява ползите на левицата, защото отцепниците от партията, които се именуваха " Автентична лява Българска социалистическа партия “, дали своят вот в ущърб на пловдивчани. Като образец Петков даде решенията за Общ устройствен план, панаира и водната палата.

" От 2021 година започнахме обновлението на Българска социалистическа партия – Пловдив. По-добре е в този момент да нямаме представители на Българска социалистическа партия, в сравнение с лица, които съставляват не Българска социалистическа партия, а. Мое персонално мнение е, че за претендент за кмет би трябвало да се търси външно лице, което да подкрепим, т.е. да не е партиен член, само че да е известна и позната фигура в левите среди “, разяснява.

 Пловдивският народен представител акцентира още, че въпреки и с Движение за права и свободи и ГЕРБ да са за хартиената бюлетина, няма по какъв начин те да се коалират с партиите. Припомням, че по-рано през днешния ден в ефира на Радио Пловдив съпредседателят на Демократична България Христо Иванов сподели, че пред България има два разновидността или държавно управление на регреса, визирайки обединението, която се оформя към изборния кодекс, а точно сред ГЕРБ – Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, или държавно управление на малцинството, което да е реформаторско.

" Това са следващите спекулации, които от 3-4 седмици се тиражират от страна на нашите някогашни съдружни сътрудници. Няма по какъв начин да подкрепим първия мандат на ГЕРБ, на втория - чакаме покана от Политическа партия и тогава ще преценим какво да вършим. Ако третият отиде при Възраждане или Движение за права и свободи, ние също няма да го подкрепим “, сподели Петков и още веднъж аргументира нуждата от връщането на хартиената бюлетина с ниската изборна интензивност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР