Благоевград е повод за гордост за всички нас, защото богатствата

...
</TD
>Благоевград е повод за гордост за всички нас, защото богатствата
Коментари Харесай

Кметът Байкушев за празника на града: Благоевград е повод за гордост за всички нас

Благоевград е мотив за горделивост за всички нас, тъй като благосъстоянията му са безчет. Това се споделя в приветствен адрес от кмета на Община Благоевград във връзка 24-ти май - Празник на Благоевград, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

Публикуваме целия приветствен адрес без редакторска интервенция:

Скъпи благоевградчани, скъпи съграждани, скъпи джумалии,

Честит 24 май – празник на Благоевград!

Благоевград е нашият общ дом, градът който ни сплотява, и в който споделяме обща история на минало и бъдеще. Благоевград е мотив за горделивост за всички нас, тъй като благосъстоянията му са безчет.

Планината, която се извисява величествено над нас, и която е постоянно подготвена да ни прегърне и отдели от всекидневието. Пешеходните зони и Централна градска част, където децата ни играят дружно в безвредна среда. Училищата и двата ни университета, в които младите добиват познания и лидерски умения и спортните клубове, които построяват в тях воля и темперамент. Благоевград е град, който всекидневно кипи от живот и просвета, средище за развиване на надарени деца от най-ранна детска възраст.

Благоевград е всичко това, само че и доста повече. Благоевград е регионален център със стратегическо разположение за бизнес развиване и туризъм, град от който за час път можеш да стигнеш до столицата и до две прилежащи страни. Най-вече Благоевград е дом на положителни хора, будни и устремени, хора с позиция и предпочитание за развиване, хора, които всекидневно горят в желанието си да са по-добро общество в по-добра среда за живот.

Скъпи другари,

Поздравявам Ви във връзка празника на нашия град и Ви искам здраве и доста сбъднати фантазии и осъществени истории на триумфа, които да се описват тук. 

По молитвите на светите Равноапостоли Бог да пази Благоевград!
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР