Бившият заместник-кмет на Пловдив с ироничен анализ в социалните мрежи

...
</TD
>Бившият заместник-кмет на Пловдив с ироничен анализ в социалните мрежи
Коментари Харесай

Александър Константинов: Техническият панаир вече е толкова жалък, че можем да се премести на Четвъртък пазара

Бившият заместник-кмет на Пловдив с подигравателен разбор в обществените мрежи по настоящи тематики в Пловдив. Особено забавно е предлагането му за Технически панаир в Пловдив. Той предлага да се организира към този момент на  " Четвъртък пазара ". 

Ето целия му разбор:

" Свършва лятото - иде есента ", хубава ария!! Утре настава и календарната есен, свършват лятните ваканции и лятното въодушевление. Свършват и Панаирите (имаше и такава песен) - тенхническия и културния в Стария град.

За техническия предлагам следващата година да се организира на Четвъртък пазар - мястото е задоволително. С есента идват и проблемите за кмета и неговата тайфа от 9 юнаци (б. р - толкоз са заместниците на кмета).

Най напред ревнаха почитателите на Ботев - желаят си стадиона и по тъкмо оня от картинките, които има посочваха преди три години. Омръзна им да играят на " Тука има, тук нема " със зам. кмета по строителството и споделиха " Престанете да ни будалакате, желаеме си стадиона четири звезди на УЕФА. "

Ревнаха и учениците от езиковите гимназии - желаеме си рейсовете. Омръзна ни да учим на две смени поради зам. кмета по превоза, който не може да ни извози заран и обед.

То за превоза към този момент реват множеството жители - за линия №10, за линия № 29, за линия № 66 и въобще желаят си хората естествени нископодови градски рейсове на естествени шпации от 8 мин. " Благодетелят на града " ( изтъквам кмета ) архонта Георгий Гергов си желае разсадника с този смъртоносен наем от 60 000 лева на месец, а още желае от Главния проектант да трансформира с магия зелена повърхност от 35 дка на бул. Цариградско шосе в строителна площадка.

Мъчи се архитекта, тъй като не е гледал рекламата " Ред бул дава крилаа ". Зам.кмета по екологията всеки ден пали свещ в митрополитската черква да няма наводняване, тъй като в случай че река Марица прелее ще го отнеса чак в Бяло море. Зам. кмета по образованието си търси 12 -те нови детски градини, които даде обещание дружно с кмета. Поне до края на годината две да тръгнат - ще има туптене по гърдите. Многострадалната улица " Даме Груев " стана като манекенка - тънка в средата, необятна в бедрата.

Обещават до Коледа да е подготвена, само че не споделят коя от идващите. Засега районият кмет и зам. кмета по строителството спорят, кой да събори две общински къщи, които са по трасето на улицата.

От север постепенно настава строителят на Водния план. Засега е блокирано единствено Брезовско шосе, само че като се блокира и бул. Дунав да му мислят тези, които употребяват рейсове №1, № 25, №9,№15. Ако работят със същото движение до идната Коледа през 2023 год. може да стигнат до бул. В. Априлов. За сметка на това ще затоврим от 29.09. Бул. Марица - юг и част от бул. Цар Борис трети. Като приказваме за затваряне да се почерпим и с ул. Царевец, бул. Хаджи Димитър ", бул. Коматевско шосе, Бул. Ал. Стамболийски, ул. Пере Тошев и още десетина улици в регион Източен и регион Централен.

Това е свършва лятото - идва есента. Всички погледи са ориентирани към кмета, а той гледа единствено нагоре. " Бог високо - цар надалеч " би трябвало да нахрани 11 000 души и да отговори на 350 000 души. Един е съумял преди 2000 години, само че никой по-късно не е повторил.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР