Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев смята да се кандидатира

...
</TD
>Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев смята да се кандидатира
Коментари Харесай

Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев мисли за нов мандат

Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев счита да се кандидатира още веднъж за поста, само че няма да е скоро. Това заяви за " Фокус " самият той, в отговор на въпрос би ли се кандидатирал още веднъж за кмет на Пловдив. Той беше кмет на града за времето от 2011 до 2019 година. " Вече е ясно е, че няма да е на тези избори. Но всичко е допустимо. Животът е толкоз непредсказуем, че всичко е допустимо. Когато през 2019 година напусках поста, думите ми бяха, че аз към този момент съм дотолкоз обвързван с Пловдив, че постоянно ще се стремя да оказвам помощ, да давам най-хубавото за града си като хрумвания, оферти. Така, че това не изключва и действителното ми кандидатиране още веднъж, само че няма да е скоро ", сподели Тотев.  

Попитан дали у него е останала някаква горчилка от рецензии, той сподели, че няма такова нещо. 

" Когато си доста сполучлив и имаш два мандата зад тила си, всичко, което се случва, е част от политическата игра. Всички нападки, ругатни, аз ги одобрявам като част от естествения политически развой, нищо персонално не одобрявам и нямам горчилка. Напротив, единствено с позитивни страсти съм останал ", сподели някогашният пловдивски кмет. И добави:

" С огромна горделивост и удовлетворение съм за това, което се случи в Пловдив през моя мандат. Пловдив стана Европейска столица на културата, а градът претърпя за тези 8 години такава съществена смяна. Така че, единствено позитивни страсти са ми останали. Категорично считам че, това бяха най-успешните 8 години след демокрацията ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР