Бившият кмет на Благоевград направи първи коментар за , което

...
</TD
>Бившият кмет на Благоевград направи първи коментар за , което
Коментари Харесай

Бившият кмет на Благоевград с първи коментар за разследването на прокуратурата

Бившият кмет на Благоевград направи първи коментар за, което стартира против него. Ето какво написа той профила си във Фейсбук ( Публикуваме целия текст без редакторска намеса):

Днес Окръжна прокуратура Благоевград е популяризирала известие до медии, че щяла да проверява непозволено разходване на средства в интервал, в който работех като кмет. Целта на това поръчково прессъобщение е да се внуши на обществото, че съм правил неправилни неща. 

Припомням, че през януари 2022г., Окръжна прокуратура отново популяризира прессъобщение, че проверява капиталовия план “Скапто терм аква парк Бачиново. Естествено от това следствие не излезе нищо, само че беше спрян един неповторим план за развиването на Благоевград и “изгря звездата " на Методи Байкушев, който беше главния съперник за развиването на парка. За сметка на това, същия в този момент не стопира да взима заеми без ясна цел. 

Ако този план се беше случил, в този момент Благоевград щеше да има един от най-модерните екопаркове, аквапарк с минерална вода и неповторимо направено речно корито в цялата градска част на река Бистрица. 

Прокурорът, който управляваше окръжна прокуратура и тогава, и в този момент е Евгения Стоянова. Същата живее на в действителност брачен начала с Илия Ризов (управител на Картала), а на целият град е известно другарството сред Илия Ризов и Петър Байкушев (баща на Методи Байкушев - краткотраен кмет на община Благоевград). Поръчковото “разследване " не просто прозира, то крещи при тези дълбоки фамилни взаимоотношения. Същата Евгения Стоянова не спираше да написа в обществените мрежи в поддръжка на една политическа партия (не знам дали това е липса на професионализъм и/или самоконтрол). 

Поредният опит за “бухалка " против мен, който няма да остане без последици … за тях. 

И въпреки всичко в целия случай има и добра вест - явно и в Благоевград стартира да замирисва на избори след големите фалшификации през предходната есен.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР